2015. feb 23.

Rozsdamentes felületek megmentője

írta: tHs
Rozsdamentes felületek megmentője

A rozsdamentes felületek konyhánk ékei csillogásukkal, fényükkel. Kivéve, ha ujjlenyomatok, csíkok, foltok díszítik őket. A bolti tisztítószerek átlagosan 1000Ft-ba kerülnek. Mivel töröld ezeket a felületeket, hogy VEGYSZERMENTESEN és OLCSÓN legyen csodálatos fényük? Csodálkozni fogsz milyen egyszerű!

texture-76020_1280.jpg

 

Sokszor a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Két dologra lesz szükséged, melyből mindkettő van otthon szinte mindenkinek MINDIG!

ecet_mikroszalas_kendo.png

 

Ecet és mikroszálas törlőkendő. Igen valóban csak ennyi kell. Először tisztítsd meg a felületet a rászáradt piszkoktól, ha vannak rajta ilyenek, majd töröld szárazra. Hogy igazán fényes legyen és ujjlenyomatmentes, tegyél pici ecetet a mikroszálas kendőre és kezd el vele polírozni a felületet. Csodás lesz, ez szinte azonnal látszik majd. Kevés ecetet használj, a kendő nagy része legyen száraz. A száraz résszel fejezd be a műveletet. Igen, sajnos az ecetnek nincsen jó szaga, de ez elillan, s ennél sokkal fontosabb az eredmény és az is, hogy a baktériumoktól is megszabadultunk egyúttal. Egy nagyobb felületre sem kell több egy dl-nél, így kb. 16 Ft-ból megúsztad azt, ami más termékkel legalább 10x ennyi lett volna.

Ugye Te is kipróbálod?

Harmat Tiszta Otthont kívánok!

Timárné Halápi Sára

 

Szólj hozzá

háztartás takarítás vegyszermentes konyhai alapanyagok